NAMN

23 | Graduating soon!
Twitter Facebook TumblrInstagram

Thursday, October 23

Kenapa dia?

Assalamualaikum

Kadang kadang
kita tak mintak untuk sukakan orang tu.
Perasaan tu datang tanpa dipaksa.
Dan kita sendiri pun takkan sedar
sejak bila kita sukakan dia.

Dan hati takkan berhenti bertanya,
kenapa dia.

-thecahaya.

Tuesday, October 21

88.

Assalamualaikum

Dear you,

I want to be your favourite place
to go when you have a bad day
or a good day.

Sincerely,
Me.

Thursday, October 2

HAMINICUKA

Assalamualaikum


Hawa-Mimi-Nani-Cupa-Ika

Bila dah bukak blog, tetiba rasa macam nak menulis pasal mereka mereka ni semua
Still tak boleh move on since dari hari tu lagi
Sama sama jatuh bangun jatuh bangun balik jatuh lagi bangun lagi then jatuh lagi last last tergolek sama sama. 4 years and still counting
Even nanti dah tak ada depan mata (sebab masing masing duk jauh)
I hope kita still lagi contact to each other macam sekarang ni

Nak tulis panjang panjang sweet sweet tak boleh because I'm not Nani
Kalau bab sweet mweett ni, serah ke dia. Boleh dapat kencing manis tau! Haha

So here we go...

Hawa yang clumsy-messy-ajet-ajet-drifter tiap kali drive
Mimi yang ajet ajet garang-tapi-tak-pun-like-dalam-hati-ada-taman-giteww
Nani yang hyperactive-asyik-nak-bash-orang je 24/7-cakap-banyak-potpetpotpet
Cupa geng-skip-kelas-wa-yang-macam dalam-dunia-dia-sendiri-tapi-maintain-cool
(banyak lagi yang nak dilistkan sebenarnya perangai masing masing ni. Haha!)

We can't forget the fun we've had
Laughing till our faces turn blue (well I think red kot sesuai untuk wa. Haha!)
Talking of things only we find funny
People think we're insane (If they only knew but yang lama kenal pun will think the same thing I guess)

I guess this is my way saying thanks. Zillion thank you
For being such a very-very-very-very good girlfriends
And being here with me through it all.

And
Sorry for being a bad girlfriend
Sorry for being annoying
Sorry for being blurr sampai korang pun dah penat nak explain (Haha. Selalu kot yang ni)

Thank God for this wonderful people with good hearts to lend
I want you to know that korang will always be my best girlfriends no matter what

Good luck and all the best in your future undertakings HAMINICUKA!


Happy job hunting!

Assalamualaikum

Eksaited tengok bebudak ni sibuk cari kerja
Lepas sorang, sorang post gambar iklan kerja kosong kat wasap

Me? Tengah berusaha jugak ni
Cuma sekarang macam tak ready lagi nak kerja
Rasa macam tengah study lagi
Tak ready lagi nak go to the next level
Doakan wa dapat kerja kat HIAZ yeeee *tetiba :P

Umi, anak bongsu mu dah nak kerja kottt
Seriouslyyy. How come time passes so fast?

And and anddddd.
To my classmates, best of luck for your interview tomorrow at IJN!

Thursday, August 28

Pembersihan.

Assalamualaikum

From 574, now tinggal 100 post.
Itu pun rasa ada yang nak kena delete lagi.
Malu pulak bila baca post dulu dulu.
Wa ke yang tulis tuu??
Kah!