Wednesday, April 16

Dear heart.

Assalamualaikum


via Cengkih

Jangan.

via Cengkih

Jangan hukum orang lain pada masa kini
Demi kebencian kita pada orang lain di masa lalu
Mana mungkin semua perempuan itu sama
Dan mana mungkin semua lelaki itu sama

Sedangkan rusuknya saja sudah berbeza beza
Sedangkan pemilik rusuk itu juga berbeza beza.

April 2014

Assalamualaikum

Its April.
Its my second month doing my preceptorship at HSB
So far, Alhamdulillah good :))

Tak sabar nak habiskan.
Berbaki 6 minggu lagi oi! >.<

Thursday, February 27

584. Senior year

Assalamualaikum

Gua kembali!
Dah berzaman tak update. Patbelasratus kali dah login, tapi last last tak update apa pun, then sign out. Busy tak jugak. Tapi serious, 2014 akan jadi tahun terbusy kami.

Dengan preceptornya. Dengan portfolio nya. Dengan final year project nya. Dengan exam nya. Nasib baik last sem ni takde class dah. Lega berbakul :))

May Allah ease everything and mohon hati untuk kuat. Ujian tu tanda Allah sayang kat kita. #bepositive

Wednesday, October 30

583. New baby born

Assalamualaikum.

Congrats sister and brother in-law on your new baby born!
Anak sulung mereka, anak buah keenam gua :D

28.10.2013 @ 4.13 am
Wt: 3.4kg. (still x boleh lawan berat gua)

Welcome to the world baby boy!
Welcome to KamNawi's clan dear!